Werkwijze Praktijk Thuis

aanmelden

Nadat jullie contact met mij hebben opgenomen bel ik altijd op. Ik vind het fijn om een stem bij een hulpvraag te horen. Voelt de eerste kennismaking van beide kanten goed? Dan maken we een afspraak voor een intakegesprek in mijn praktijk of bij jullie thuis.

intakegesprek

Ter voorbereiding op het intakegesprek kun je het intakeformulier invullen. Het intakegesprek vindt het liefst plaats met beide ouders zonder kind. In dit gesprek kunnen we uitgebreider kennismaken en gaan we verder in op jullie hulpvraag. Ik leg jullie uit wat ik voor jullie kan betekenen en vervolgens plannen we in overleg één of meerdere vervolgafspraken in.

Ga via deze link naar het intakeformulier

Ga via deze link naar
het intakeformulier  

Waarom combinatie Kindercoaching
en NEI therapie

Coaching en NEI therapie

Elk traject is anders. Voor mij is het allerbelangrijkste dat het afgestemde coachingstraject passend is. Meestal zijn 2 tot 6 consulten met ouders en kind voldoende. We kijken samen naar wat nodig is. Het kan dus zijn dat je eerst als ouders een afspraak hebt en ik daarna tijdens een theemomentje jullie kind spreek. Wanneer ik een NEI sessie geef aan jullie kind is het altijd mogelijk dat jullie als ouder hier bij zijn.

Afsluiting

Is jullie huis weer een thuis? Dan sluiten we het op een leuke manier af. Dit kan door middel van een wandeling in het bos samen met mijn hond Tjibbe. Ook krijg je een tegoedbon van praktijk thuis voor 1 keer een theemomentje met mij.